Бежанци с концерт в София

08:22, 03 юли 15 / Култура 25 883 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 5 юли, от 13.30 ч. ще се проведе концерт на бежанци, потърсили закрила в страната ни. Те ще демонстрират уменията, които са придобили в часове по китара, латиноамерикански и модерни танци, вокални групи за деца и възрастни. Ще бъде представен също и филм за творческите им изяви в уъркшоповете по изящни и приложни изкуства.

В концерта ще вземат участие още преподавателите по проекта: Ангел Ковачев - китара, вокални групи за деца и възрастни, Дорина Стоянова - латиноамерикански и модерни танци, Смиляна Първанова- изящни изкуства.Свои впечатления и преживявания от работата с бежанците ще споделят и остaналите преподаватели.

Това са бежанците, които са се включили в арт заниманията по проект "Преход с изкуство и познание" на фондация "Мисия Спасение", финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на ЕИП 2009-2014.

Събитието ще се състои в концертната зала на културно-образователен център "Дворец на щастливите хора", Младост 1, ул. "Димитър Доспевски". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама