Sofia Sport & Healthy Life 2015 показва новостите в спорта и здравословните продукти

21:36, 29 юли 15 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Все повече българи търсят информация за възможностите за спорт, интересуват се от тенденциите в здравословния начин на живот. В контекста на динамиката на тези явления в периода 15-17 октомври в НДК Виа Експо организира изложението Sofia Sport & Healthy Life 2015 с  институционалната подкрепа на Столична община (Европейска столица на спорта за 2018 г.), Topnovini.bg е сред партньорите на изявата. Тя ще събере на едно място производители, вносители и търговци, като ще насърчи създаването на бизнес контакти и същевременно ще привлече крайните потребители.

Посетителите ще видят разнообразие от оборудване за фитнес зали и стадиони, детски градини, съоръжения за рехабилитация, спортни екипировки - обувки, облекла, топки, раници и чанти. Сред експонатите на Sofia Sport & Healthy Life 2015 ще са продукти за екстремни спортове. Чуждестранни компании-изложители от Испания и Австрия използват изложението като платформа за намиране на дистрибутори.

Фирми ще представят хранителни добавки, продукти от алое и колаген, програми за отслабване, иновационен продукт за изучаване на папиларните изображения, ефективно лечение с плазма. Sofia Sport & Healthy Life 2015 обхваща направленията био- и натурална козметика, храни, холистично здраве и др. Високотехнологични стелки, ортези, възглавнички за нормализиране на рH баланса, изотонични напитки също намериха своето място на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама