Дамски фронт в ГЕРБ срещу Манолова

08:51, 30 юли 15 / Политика 25 537 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Аз не мога да забравя какви ги вършеше г-жа Манолова в миналия парламент. За мен ще е много учудващо, ако мъжката част от ГЕРБ е забравила тези неща и гласува за нея". Това каза в ефира на БНТ председателят на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова (ГЕРБ). Тя похвали кампанията на кандидат-омбудсмана, като на шега заяви, че "обикаля повече мъжете в парламента." Стоянова обаче бе категорична, че "жените сме малко повече злопаметни" и няма да я подкрепят, като припомни аферата Костинброд и други действия на Манолова срещу ГЕРБ.

Преди дни председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че няма решение на групата как ще гласуват днес на избора за нов омбудсман.

Стоянова коментира и вчерашния вот за подуправители на БНБ, избрани с гласовете на ГЕРБ, ДПС и БДЦ. "Вчера ме ядоса лудия популизъм, който се вихреше в пленарна зала. Изказваха се хора, които въобще не знаят какво се върши и какво се случва в БНБ. Раздаваха се морални присъди. Ядоса ме още, че сме готови за политически цели да очерним един човек и да зачеркнем кариерата му", твърди тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама