След разбиващо парти в София Paul Darey ще пътува за Свети Влас

21:58, 01 авг 15 / Култура 25 430 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Резидентът на Space Ibiza Paul Darey гостува за първи път в България. Снощи той взриви столичния клуб „Планет“ и събра почитателите на електронната музика в София. След снощното парти, тази вечер популярният диджей има участие в Свети Влас.

Paul Darey е зад пулта повече от 15 години. Започва кариерата си в Барселона, където е роден, докато стигне до най-големите световни клубове. През последните 7 години е резидент в Space Ibiza и работи с най-популярните имена на електронната сцена – Roger Sanches, Erik Morillo, David Morales, Paul Oakenfold, Pete Tong. Стилът му е гъвкав, но силата му е в електро и прогресив хауса. През 2008 г. най-популярното списание за електронна музика, DJ Magazine, го номинира в класацията на най-добрите диджеи на острова.

Paul Darey посети столицата по покана на клуб „Планет“. След преместването си и тоталната промяна на стила на клуба, екипът на „Планет“ взе печелившо решение, като започна да кани големи имена от електронната сцена и по-специално от Ibiza. Столичните клубове затвориха врати за два месеца, а електронните партита се преместиха по Черноморието. От „Планет“ обаче подготвят стабилна програма и за август.

Гост диджеите през следващите уикенди не са за изпускане. Другият петък, отново от Ibiza, в столицата пристига Juan Diaz, а на 14 август – британецът Vanilla Ace, който е резидент в едно друго любимо място за феновете на електронната музика – Ministry of sound, London.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама