Борисов обеща половин магистрала „Хемус“ до края на мандата (снимки)

15:52, 03 авг 15 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До края на мандата поне половината от магистрала „Хемус“ ще е готова, обеща премиерът Бойко Борисов при официалното откриване на 5-километровия нов участък от магистралата и пътния възел „Белокопитово“, предаде репортер на Шумен Topnovini.bg.

„Ако не бяхме правили експериментът Орешарски, сега тази магистрала щеше да е в много по-напреднал стадий”, каза още Борисов.

„На никой не му е приятно да се вдига цената на тока, но за мен беше важно за потребителите да не се вдига“, коментира още премиерът. Според него има демокрация и всеки може да протестира – заяви той по повод готвените нови протести от работодатели.

„Правото да се преструктурира кабинетът е мое. Дали ще се сменят министри или не и с кой аз бих приел да работя, също е мой избор, коментира още Борисов. По думите му отношенията в управляващата коалиция са прекрасни и си имат доверие.

„Нито с Меглена Кунева, нито с Божидар Лукарски, нито с Николай Ненчев, нито с Петър Москов, нито с Ивайло Калфин сме имали какъвто и да е комуникационен проблем. Винаги са срещали пълна подкрепа от мен, както и аз от тях”, допълни министър-председателят.

На въпрос за обезсмисления референдум посочи, че „българинът не обича задължителното“. 

Преди това заедно с министрите на финансите и на регионалното развитие Владислав Горанов и Лиляна Павлова, както и на транспорта Ивайло Московски, посетиха комплекса „Стара Плиска“. Борисов препоръча там да се правят кръщенета и сватби.

Шефът на Националния исторически музей Божидар Димитров пък поръси Борисов и министрите му с „чудодейната вода“, която бликна наскоро от стария кладенец в комплекса. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама