Сидеров: САЩ си носят фекалии с тях, които пуснали на плажа "Лозенец"

18:08, 24 авг 15 / Политика 25 552 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на "Атака" направи ново бомбастично "разкритие" от ефира на партийната телевизия "Алфа". Волен Сидеров "научил", че американските военни, които са на учение в България, са си донесли цистерни с фекалии от Щатите, които пуснали на плаж "Лозенец", за да го затворят. А каква е била целта? Според него - да изгонят няколкото руски туристи там.

"Научихме, че НАТО, тъй като сега се провеждат американски учения, е пуснало специална химическа атака... някаква химическа атака е направило на плажа в Лозенец и той беше затворен през седмицата. Този плаж беше затворен през седмицата. Представяте ли си? Аз досега не си спомням плаж да е бил затварян (б.р. - миналата година бе затворен Офицерският плаж във Варна). Оказа се, че той бил силно заразен с бактерии, с мръсотии, фекалии там текат и така нататък. НАТО са пуснали някакви специални фекалии може би. Те си носят със себе си при ученията цистерни с фекалии и са ги пуснали нарочно, за да отровят плажа".

Сидеров обаче допуска и друга възможност - пречиствателните станции просто да не работят. "Те навсякъде се хвалят, че имало пречиствателни станции. Освен да ги няма тези пречиствателни станции и да ни лъжат. Кмет на ГЕРБ и лъжа - това е несъвместимо", заключва той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама