ГЕРБ се регистрира първа за местните избори (снимки)

09:27, 25 авг 15 / Политика 25 467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ се регистрира първа в Централната избирателна комисия (ЦИК) за предстоящите местни избори, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Документите и необходимите подписи за регистрация бяха внесени в ЦИК от председателя на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и от заместник-председателя на щаба и административен секретар на партията Цветомир Паунов. 

"ГЕРБ се подготвя за десетата си поредна победа не с това, че искаме на всяка цена да бъдем победители, а с това, което можем да покажем като видими резултати", каза Цветанов пред журналисти  след внасянето на документите за регистрацията.

„Това са девет години неуморен труд на всички кметове, общински съветници, депутати и министри, които са били част от управлението на ГЕРБ и са участвали активно в политическия живот през последните години“, обясни Цветанов. Той благодари на младежката организация на ГЕРБ за това, което са направили за десети пореден път във връзка с подготовката на партията за национални избори, давайки дежурства от десети август пред ЦИК. „Това е една добра традиция, с която те искат да създадат една по-голяма активност сред младите хора и затова са толкова активни и в реалния политически живот и на ГЕРБ и на страната като цяло“

От 10 август насам, малко след като президентът Росен Плевнелиев издаде указа за насрочване на изборите, младежката организация на ГЕРБ (МГЕРБ) се строиха пред входа на бившия Партиен дом, където се помещава ЦИК, за да пазят ред и да са първи на регистрацията. Нарядите бяха денонощни, 4-часови, от по двама души.

Инициативата на МГЕРБ е традиционна и се провежда за всички предизборни кампании от учредяването на партията. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама