Съдебен изпълнител разпродава част от техниката на TV7

11:05, 29 авг 15 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Частният съдебен изпълнител Неделчо Митев разпродава част от техниката на TV7, която беше описана и изнесена със скандал в края на април. 

Това става ясно от обява в Регистъра на публичните продажби от 28 август. Тя е пусната по силата на Закона  за особените залози, по искане на заложния кредитор КТБ – в несъстоятелност.

В публичния търг са включени „дълготрайни материални активи – специализирано телевизионно мултимедийно оборудване“ с начална цена 964 226.40 лв. Сред вещите за продан има телевизионни камери, стативи, подвижни телевизионни станции, кабели, антени, мрежово оборудване, монитори, сървъри, харддискове и друго електронно оборудване. 

Според обявата вещите се продават „заедно, като съвкупност“. В търга може да участва всеки правен субект – физическо или юридическо лице, държавата и общината, с изключение на длъжника- залогодател. Не могат да участват в проданта длъжникът, негов представител, служители на КТБ АД (н) (в това число и такива по граждански договори), както и лицата по чл.185 от Закона за задълженията и договорите. До участие в търга се допускат кандидати, които представят документ за внесен депозит в размер на 10% от обявената начална продажна цена.

Офертите се подават в запечатан плик в офиса на частния съдебен изпълнител до 17 септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама