Пострадалите на АМ "Хемус" - шест човека в "Пирогов", шест в Окръжна болница и двама в "Софиямед"

21:38, 08 окт 15 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пострадалите при тежката верижна катастрофа на АМ „Хемус“ днес са откарани в три столични болници. Проверка на репортер на София topnovini.bg установи, че шестима от ранените са в „Пирогов“, още толкова са настанени в Окръжна болница и двама в „Софиямед“.

От пресцентъра на „Пирогов“ съобщиха, че сред шестимата пациенти от катастрофата има и едно дете. Потвърдиха, че пострадалите са в тежко състояние, но са стабилизирани и без опасност за живота.

В Окръжна болница са постъпили трима мъже и три жени, съобщиха от пресцентъра пред София topnovini.bg.

“Петима от тях са шофирали по време на инцидента, а един е бил пътник. Шестимата са получи вследствие на катастрофата коремни и гръдни травми. Пострадали са, но са извън опасност. Притеснителното е, че едната пациентка е бременна във втория месец. Тя е с гръдна травма и ще остане в болницата, с оглед на деликатното й състояние“, каза Антон Луков от пресцентъра на болницата. Той добави, че дори има един изписан пациент, който ще нощува в дома си.

Междувременно от пресцентъра на МВР съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Към момента полицията работи по всички възможни версии за възникването на тежкия инцидент в тунела на "Витиня".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама