Заради имунитета прокуратурата разследва Сидеров като неизвестен извършител

13:25, 10 окт 15 25 859 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител за хулиганство при скандала край магазин от типа клекшоп снощи в центъра на София, информират от прокуратурата, цитирани от „Дневник“.

За разследването е уведомен и главният прокурор Сотир Цацаров, като то се води срещу неизвестен извършител. Причината е, че в инцидента снощи е участвал лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който е с депутатски имунитет.

За да бъде арестуван народен представител, трябва да са на лице доказателства за тежко престъпление. Предстои да бъдат разпитани още десетки свидетели.

Снощи лидера на „Атака" Волен Сидеров отново се замеси в скандал с полицаи и граждани. Действието се е развило късно снощи пред магазин за алкохол и цигари – клекшоп, на ул. „Георги С. Раковски” № 110 в центъра на София.

Със Сидеров е бил и депутатът Десислав Чуколов. Според лидера на „Атака” там са се продавали безакцизни стоки, затова е последвала среднощна полицейска проверка.

„Тук се продават контрабандни цигари и алкохол без акциз”, каза пред бТВ на мястото на инцидента лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Свидетели на случката разказват, че политикът е проявил агресия към собствениците на магазина.

Днес Сидеров проведе анкета с граждани, преминаващи през мястото на разразилия се в късните часове на нощта скандал. Допитаването бе във връзка с употребата на наркотични вещества. Мнението на хората бе искано и за продажбата и употребата на цигари без бандерол.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама