Спортни стоки, хранителни добавки и биопродукти на изложение в НДК

15:46, 15 окт 15 25 811 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес, 15 октомври, в столицата стартира тридневно изложение в подкрепа на спорта и здравословния начин на живот. Sofia Sport and Healthy Life се провежда на 5 етаж в Националния дворец на културата и ще продължи до неделя.

„Това е първото издание. Участниците ще представят спортна екипировка, аксесоари, оборудване за зали, за стадиони, за спортни площадки, физкултурни салони. Специализирани спортни настилки, фитнес уреди, велосипеди, пружиниращи обувки. Има услуги, които са свързани с тестване на пръстовите отпечатъци и с профилактично възстановителни програми“, обясниха по време на откриването организаторите от „Виа Експо“.

На изложението ще намерите и щанд на една от новите "страсти на човечеството"- биоземеделието. Тук ще намерите и хранителни добавки, които набират все по-голяма популярност у нас.

Организаторите посочват, че в последните години значително се е увеличил броят на хората, които осъзнават нуждата от движение и спорт, съчетани с балансирано хранене, включващи здравословни биодобавки.Осъзнават действието им над жизнения тонус и имунитета на организма.

„Ще се отличат продукти, които съдържат колаген, алое, бирена мая, екстракти от различни цветни есенции, както и лечебни програми за отслабване“, обясняват от „Виа Експо“.

Организаторите подчертават, че колкото и клиширано да звучи, спортът е здраве. Той е пътят към едно по-добро бъдеще за нашите деца, тъй като ежедневно сме свидетели на масово обездвижване. Според тях държавната политика трябва да бъде именно в тази насока.

По време на изложението ще бъдат излъчвани и филми спонсорирани от Столична община, правени в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на спорта през 2018.

Организаторите са предвидили и томбола, която обещава десетки награди за посетителите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама