Бъчварова се подигра на "агентите от запаса" в медиите

21:33, 28 ное 15 / Политика 25 514 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Майката на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова е настанена във “ВИП стая в МВР болница”, гръмна днес сайтът “Фрогнюз”. Оказа се обаче, че в информацията няма абсолютно нищо вярно и това е част от атаката срещу Бъчварова заради опитите за реформа във вътрешното ведомство.

"Майката на шефа на МВР Румяна Бъчварова е настанена за лечение в болницата на МВР. Това съобщиха за Фрог високопоставен полицейски източник. Според него тя се обслужва като ВИП персона. Не е тайна, че лечебното заведение беше нарочено за закриване като част от реформите на вътрешното ведомство.

В началото на седмицата възрастната жена постъпила в клиниката. Твърди се, че полицаи били изкарани от стаята за важни пациенти, за да се настани близкия на Бъчварова човек. Твърди се, че за възрастната дама се полагали  изключителни грижи. Болницата се счита за една от големите привилегии за ченгетата и семействата им. Те питат дали, след като и Бъчварова вече се е възползвала от тях,  ще бъде по-благосклонна при орязването им", гласи публикацията.

Опровержение дойде от самата нея - майка й е починала преди 31 години. “Основната причина да обръщам внимание на случая от днес в предишния ми коментар, е загрижеността ми за очевидната липса на професионализъм дори при "агентите от запаса". Днес те се изживяват като журналисти, полицейски гурута и морални съдници, но показват лоша работа с източниците и агентурата. Ако така са разкривали престъпления или са бранили националната сигурност....лошо, много лошо за тях, а и за всички нас”, написа в своя профил във Facebook Бъчварова.

И допълни: “Ако авторите бяха истински журналисти, или поне истински полицаи щяха да знаят, че милата ми майка почина преди 31 години. Жалко и за двете професии…”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама