Григор Димитров победи Монфис в демонстративен мач

22:43, 28 ное 15 / Спорт 25 608 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българският тенисист Григор Димитров победи с 6:3, 6:4 своя приятел Гаел Монфис в демонстративен мач, който се игра пред пълните трибуни в столичната зала “Арена Армеец”.

Видно, двамата тенисисти се забавляваха на корта. Зрителите видях редица трикови отигравания, а Монфис дори прави лицеви опори.

Димитров бе приветстван изключително топло от публиката, а по същия начин и бе изпратен - със скандирания "Гришо, Гришо!".

"Не искам да крия това е моя мечта. Искам да благодаря на всички, които са тук. Нямам думи да опиша как се чувствам в момента. Знам, че понякога ви разочаровам, но обещавам догодина да се опитам да съм още по-добър", каза Григор преди началото на срещата. "Победата ми е цел. От Гаел не се знае какво да се очаква. Чувствам се добре, не знам как ще протече вторият сет", добави още родният тенисист, който в крайна сметка надви своя приятел и съперник.

След края на мача Димитров и Монфис отново казаха по няколко думи и благодариха на зрителите по трибуните за атмосферата и прекрасното изживяване. Шоуто продължи и след това, а Гришо и Гаел продължиха да играят на двойки с част от подавачите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама