Сидеров ще бори транспортирането на оръжие за Сирия

20:54, 30 ное 15 / Политика 25 623 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пое нова лична битка с мафията и бездействието на институциите и службите у нас. След като в дните преди първия тур на местните избори прочисти центъра на София от наркотици и цигари без бандерол, Сидеров ще бори въоръжаването на терористите в Сирия. Според депутата транспортирането на оръжие за размирната страна се извършвало през България. В своето предаване по партийната си телевизия Сидеров показа писмо, с което се „доказва“ участието на България в тероризма. 

От пресцентъра на партията разпространиха писмо, от което се разчитат едва две думи на руски, а останалите са умишлено размазани. 

„Не само Турция, но България и другата васална държава на Америка Украйна снабдяват с оръжие „Ислямска държава” и джихадистите в Сирия““, твърди той.

Лидерът на „Атака“ днес се сдоби и с поредните повдигнати обвинение. Главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание нови две искания за даване на разрешение за сваляне на имунитета му за извършени от него престъпления от общ характер през 2011 г. в Батак и през 2013 г. в София.

Волен Сидеров вече е подсъдим по делото за действията му пред т.нар. клекшоп, когато се опита да направи проверка на магазина, тъй като имал информация, че в него се продават наркотици и цигари без бандерол. По този казус бе свален и имунитета на друг народен представител от партията - Десислав Чуколов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама