Дупки и пукнатини по магистрала "Марица" само месец след ремонтите (снимки)

16:58, 12 дек 15 25 735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Едва месец след откриването ѝ магистрала „Марица“ пропадна и на места се образуваха пукнатини и дупки. Проблемът с некачествените ремонти на пътищата не е просто софийски, а се превръща в национален, подчертаха пред София topnovini.bg членове на гражданското сдружение „Спаси София“.

Както се вижда от снимките, новият аутобан вече е осеян с дупки, като най-неприятното е, че пукнатините и пропаданията на асфалта са в аварийната лента.

От „Спаси София“ коментират случая като обясняват, че подобно на повечето инфраструктурни проекти, които се реализират у нас, АМ „Марица“ също е станала жертва на некачествено и прибързано строителство, при което „контролът е само на хартия“.

„Спаси София" заявява своята нулева толерантност към подобни трагични и срамни изпълнения. Каква всъщност е целта на всичко това - да построим инфраструктурата на България, която да бъде в услуга на нас и на следващите генерации или просто целта е да се "опраскат" едни европейски милиарди?“, питат от сдружението. „Спаси София осъзнава, че магистрала Марица не е свързана със София, но България няма излишък от пари и време, за да ги пилее по този безобразен начин“, категорични са от сдружението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама