Награждават пожарникар на годината

08:55, 09 фев 16 25 682 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За 21 път ще бъде отличен „Пожарникар на годината“ на официална церемония в Централния военен клуб, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

В рамките на конкурса ще бъдат излъчени комплексен победител и победители за основните направления - пожарогасене и аварийно-спасителна дейност, държавен противопожарен контрол и превантивна дейност.

В категория "Пожарникар на годината", подраздел за държавни служители от категория „Б”, „В” и „Г” победител е началникът на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност” към РД ПБЗН Добрич главен инспектор Тихомир Катранджиев. В подраздела за държавни служители от категория „Д” и „Е” победител е мл.инспектор ІІ ст. в ДПК и ПД в РС"ПБЗН" – Каварна младши инспектор Лилия Ангелкова. Двамата ще бъдат наградени на церемонията днес.

Година по-рано за „Пожарникар на годината“ бе избран началникът на РСПБЗН – Димитровград инж. Иван Пачов. Той се открои сред колегите си с проявената смелост при спасяването на хората по време на наводнението в село Странско през 2014 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама