Георги Кадиев си прави партия

15:15, 14 фев 16 / Политика 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият депутат от БСП Георги Кадиев ще стартира нов политически проект. Това обяви самият той на страницата си във Фейсбук.

"В последните месеци постоянно ме питат какви са политическите ми планове. И е време да отговоря“, започва публикацията си Кадиев.

В социалната мрежа депутатът споделя, че за десетте години, в които е в политиката се е убедил, че системата е непоправима. Той казва още, че най-лесното е да довърши мандата си в парламента и да емигрира, но е решил да не го прави. Затова започва нов политически проект, „група съмишленици“, които обаче ще обяви след броени дни.

Ето какво написа депутатът в социалната мрежа без редакция:

„Най-лесното е да емигрирам. Два милиона българи го направиха. Лесно е да отида в друга партия и да стана част от статуквото. Лесно е и просто да довърша мандата си в парламента, да печеля или губя маловажни ежедневни битки. 

Но за тези 10 години в политиката се убедих, че системата е непоправима. Кръпките не помагат. Реформите се провалят една след друга. Историческите компромиси доубиват държавата. Трябва ВСИЧКО ОТНАЧАЛО. 

Огромно усилие, което си заслужава само защото не искаме да сме последното поколение, изпратило децата си в чужбина и закрило държавата. Поради това, заедно с група съмишленици ще направим нов политически проект. С кого, защо, как ще отговоря след няколко дни“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама