Пожар в "Редута", жена е пострадала тежко

19:49, 13 мар 16 25 1341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пожар е избухнал на първия етаж от жилищна къща в столичния квартал „Редута”. При пожара тежко е пострадала жена, съобщи за София Topnovini.bg говорителят на пожарната Валентин Кръстев. Той обясни, че от пламъците са били извадени и мъжът и синът на пострадалата, но те са в добро здравословно състояние.

И тримата са закарани в "Пирогов", където медици се борят за живота на пострадалата. Сигналът за пожара е получен около 19:00 часа.Три екипа са били изпратени на място, за да се борят с огнената стихия.

За София Topnovini.bg говорителят на "Пирогов" Мария Пойразова потвърди, че жената е настанена в Клиниката по изгаряния и е в много тежко състояние. Към момента обаче от "Пирогов" не могат да дадат повече информация. 

"Към този час пожарът най-вероятно вече пожарът е потушен", каза още Валентин Кръстев. По думите сезонът е такъв, че основните причини за подобни инциденти са късо съединение в електрическата мрежа или в някой от отоплителните електроуреди.

Утре сутринта ще бъде направена повторна проверка на мястото и ще бъдат обявени официалните причини за възникналия пожар.

Преди дни при пожар в апартамент в столичния квартал „Лозенец” загинаха дете и две жени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама