Осем столични квартала остават на сухо

08:03, 20 апр 16 25 555 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, предупреждават от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Цар Асен“ Център район „Триадица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Княз Борис I“от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „Солунска“; по ул. „Цар Асен“ от ул. „Солунска“ до ул. „Уилям Гладстон“; по ул. „Узунджовска“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Солунска“ ъгъла с ул. „Цар Асен“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. „Пловдивско поле“ жк. „Дървеница“, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Пловдивско поле“ от бул. „Андрей Ляпчев“ до ул. „Иван Боримечката“, бл. 38, бл. 36, бл. 35, бл. 34, бл. 33 вх. А и вх. Б. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: между бл. 35 и бл. 36.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Черни връх“ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9 до 17 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Черни връх“ от ул. „Липа“ до ул. „Калиакра“; по ул. „Бисер“ от бул. „Черни връх“до ул. „Лозенец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Черни връх“ ъгъла с ул. „Бисер“.

Разкриване на уличен водопровод на ул. „Незнайния войн“ жк. „Сердика“ ще спре водоподаването от 10 до 20 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Незнайния войн“ от ул. „Хайдут Велко“ до ул. „Арх. Петко Момчилов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Незнайния войн“ ъгъла с ул. „Хайдут Велко“.

Заради ремонт на уличен водопровод на бул. „Овча купел“ жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Овча купел“, ул. „Александър Геров“, ул. „Орчо войвода“, ул. „Земляне“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Земляне“ ъгъла с ул. „Росна“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Климент Денчев“ жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Климент Денчев“, ул. „Стефан Киров“, бл. 262 А. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стефан Киров“ ъгъла с ул. „Климент Денчев“.

Поради диагностика на уличен водопровод в кв. „Димитър Миленков“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: От №200 до №300. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред №240.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Елин Пелин“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 9 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Елин Пелин“, ул. „Руджери“, ул. „Димитър Пенев“, ул. „Ленището“; по ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Елин Пелин“ до ул. „Юрий Гагарин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“.

Заради монтаж на водомер на ул. „Христо Матов“ жк. „Лагера“, се налага спиране на водоподаването от 11 до 15 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 80А, бл. 80Б. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Христо Матов“ до хидрофора.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама