Модната диктаторка Албена Александрова с екскулзивно шоу на Balkan Fashion Week 2016

23:11, 04 май 16 25 371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гранддамата на българския моден бизнес - Албена Александрова, изважда тежката артилерия за предстоящия грандиозен форум - Балканска седмица на модата. Събитието ще се проведе от 11 до 14 май в Рейнбой плаза, съобщава ВИП Комюникейшън.

 ALBENA ALEXANDER FASHION GROUP, с главен стилист Албена Александрова, представят специално селектираните облекла на българските марки: Рошавата гарга и Zebra Woman. 

"Още щом погледнеш към безкрая на водната шир пред теб се отворя онази гледка, която никога не се забравя - хоризонтът - и си готов да съзерцаваш, да получаваш и твориш. Колекции, изпълнени с джаз, омайващ ром и целувки от мокрото нощно небе, избродирано с безброй звезди. Облеклата на Рошавата гарга са авантюристични, по "Александровски”!", изразява в поезия дизайнерския си размах примата на модния подиум. 

 Почитателите на революционните модни решения ще видят новата колекция на Албена с африкански мотиви, флорални закачки и огнено червено - сякаш партнират на леко поклащащите се секси движенията в ритъма на Боса нова. 

След мръкване, нощта е дълга и разпиляна в кадифения поглед на веещите се рокли. Нежно сгушени, в романтични шифони, палавите рюшове веят своя перчем под звуците на морските зайчета.

 Специални гости на събитието ще бъдат -  един от най-влиятелните световни модни критици - Marcellous Jones, основател на The Fashion Insider, Anton Dell - световно известен моден консултант, работил с най-известните марки в света на модата - включително MaxMara, French Connection, обувки Ecco, Mephisto, Miss Sixty, Bench, Gerry Weber, Oilily, Lee Cooper, Lipsy, Mexx и много др. Италианската академия за мода -  'Accademia Del Lusso' също ще бъде  гост на Balkan Fashion Week 2016.

Голямата изненада на модната седмица ще бъде сензацията от тазгодишното издание на New York Fashion Week -  Mihaela Teleaga и нейният бранд Catch Michellе.

Водещ и режисьор на модната седмица ще бъде актьорът Ники Сотиров. Негова партньорка на сцената ще е  топмоделът-мениджър на първата частна модна агенция в България „High Level“ Христина Маркова.  

Модната седмица ще представи дизайнерските постижения на творци от Балканите. Сред ВИП-гостите на форума ще бъдат представители на дипломатическия корпус от всички балкански страни, както и  браншови организации, производители и търговци. 

Четирите природни стихии – вода, земя, въздух, огън, ще дефилират   в дните на грандиозното събитие. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама