Нинова ще препитва Борисов за националната ни сигурност

07:29, 27 май 16 / Политика 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще зададе въпрос на министър-председателя Бойко Борисов относно внасянето от Министерския съвет в Народното събрание на Годишен доклад за състоянието на националната сигурност.

Това ще се случи по време на редовния петъчен парламентарен контрол. Вицепремиерът Румяна Бъчварова ще разясни на депутата от АБВ Светослав Белемезов взетите мерки за подобряване на работата на разследващите полицаи в Обласните дирекции на МВР.

Депутатите от БСП Филип Попов и Георги Свиленски ще искат обяснение от вътрешния министър за действията на служителите на реда в град Димово. Преди повече от месец в града се проведе протест заради лошото състояние на главен път Е-79.

Тогава униформените подкрепяни от частни охранители се намесиха и поискаха да бъде свален плакат с надпис „Бойко направи видима и тъмната страна на Луната”, както и бяла шапка с емблемата на БСП, носена от зам.-председателя на областния съвет на БСП Димитър Велков.

Енергийният министър Теменужка Петкова ще обясни на независимия депутат Георги Кадиев докъде е стигнало проучването за нефт и газ в находищата "Хан Аспарух", "Терес" и "Силистар".

Външният министър Даниел Митов ще даде информация какви усилия полага държавата ни при преговорите за подписване на Договор за добросъседство с Македония и Сърбия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама