Татяна Дончева може да се кандидатира за президент

17:53, 29 май 16 / Политика 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Може да се кандидатирам за президент при определени условия. Но аз не бързам, има си срокове за подаване на документи за участие в надпреварата наесен. Това заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по Нова тв.

Георги Първанов няма шанс да бъде отново президент. Познавам го много добре, той не умее да губи, заяви Дончева. „Кандидатурата му не може да се случи конституционно, но винаги може да намерите адвокати, които така ще направят нещата, че от тази негова кандидатура, ще излезе, че няма проблем и е законно“, смята бившата червена депутатка.

„ Относно Плевнелиев и решението му, мисля, че то е повлияно от някого. ГЕРБ имат интерес да елиминират Росен Плевнелиев от поста му. Президентските избори този път са изключително важни, за да може нашето общество да се откъсне от кукловодите, които ни дърпат", категорична е тя.

Състезаването на олимпийски принцип ми се струва несериозна стратегия, отговори на въпроса дали ще иска обща лява кандидатура Татяна Дончева.

БСП е в много критична ситуация. В нея има две големи групи, едната е по-сектантска, по-близо да идеологията от 60-те години. В същото време Корнелия Нинова създава съмнения у мен, че разбира ситуацията, каза още Дончева. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама