Калин Врачански спечели шоуто „Като две капки вода“

23:08, 30 май 16 25 753 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Атьорът Калин Врачански е победителят в четвъртото издание на българското шоу за звездни трансформации „Като две капки вода“.

След като водещите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков обявиха първото място, Врачански сподели, че не е очаквал да спечели шоуто. "Каква нагласа да имаш с толкова талантливи хора", каза той.

Вторият най-добър имитатор стана певицата Поли Генова. На трето място се нареди водещият Герасим Георгиев - Геро, а за четвъртото с певческия си талант беше отличен поп певецът Орлин Павлов.

Във финалната битка публиката беше завладяна от патриотичното изпълнение на Калин Врачански в образа на Васил Михайлов и песента от филма „Капитан Петко Войвода“. Геро пък се преобрази в майстора на клонадата Юрий Никулин. Четвъртата на „Евровизия 2016” Поли Генова се превъплати в световноизвестната Адел. Орлин Горанов заложи на една от вечните песни на Емил Димитров, която разчуства всеки българин.

Победителят получи освен признанието за най-добър имитатор и голямата награда - чисто нов лек автомобил. Бяха раздадени и други нагаради - за най-прехвален коментар получи Хилда Казасян, която имаше много добри думи за всички участници по време на цялото шоу, за най-енергично присъствие беше отличен Фънки, а за най-странен хумор – Дони. Наградата за поддържаща роля беше дадена на продуцента на „Като две капки вода“ Магърдич Халваджиян. Зуека и Рачков пък получиха заслужено отличието за цялостен принос.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама