Да не оставяме Черноморието на групировките и хората с бронежилетки, призовават общественици

10:50, 26 юни 16 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Да не оставяме Черноморието на групировките и хората с бронежилетките. Около това се обединиха музикантът Васил Гюров, председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Благой Рагин и продуцента Георги Крумов по БНТ.

За курорта Слънчев бряг, тримата изразиха мнение, че той е пример за това какво не трябва да се прави.

Тримата коментираха родното черноморие и летния сезон по морето. Според Гюров, българското море е в ужасно състояние, но все пак смята, че трябва да се почива там, а не по чужди дестинации.

"Дивите плажове се ценят от всички, министърката не е била там, не може да каже, че къмпингарите остават след себе си боклуци", категоричен е музикантът. Продуцентът Георги Крумов продължи, като каза, че държавата трябва да даде възможност на хората, които искат да отидат на диво, да отидат. В темата се включи и Благой Рагин, според когото ако се направи истински къмпинг, той може да реализира по-голяма доходност от един хотел.

Председателят на БХРА заяви още, че юли-август трябва да се появят резултатите колко руснаци са дошли да почиват у нас. Той изрази и позиция, че в туризма "има добри колеги, на които бизнесът им е чист, не всички са маскари".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама