РБ се състезава с БСП кой ще обяви пръв кандидата си за президент

23:13, 29 юли 16 / Политика 25 498 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Надявам се, че бързо можем да изберем някой от „великолепната седморка“ и да представим нашият кандидат за президент преди БСП, преди 14 август. Това каза по БНТ съпредседателят на Реформаторския блок и заместник-председател на движение "България на гражданите" Найден Зеленогорски.

Той призна, че партиите са се забавили с издигането на кандидати за изборите. Той оправда РБ, като обясни, че „за разлика от ГЕРБ и БСП сме една сложна структура и по-трудно взимаме решения. Ние сме сложна конструкция, която прилича на ЕС, но когато взмем решение това води до добри резултати“.

„Надяваме се да покажем, че е възможно да издигнем интелектулец и да запълним празнината между очакванията на хората и политическата система“, коментира още Зеленогорски, като допълни, че се надява непартийните кандидати да освежат системата.

Найден Зеленогорски каза още, че веднага след президентските избори Реформаторския блок ще се проведе съюзен конгрес, на който трябва да се реши какви органи ще управляват РБ и какви ще са идеите за бъдещето.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама