Столична община и НСА организират форум за здравето и спорта в училище

22:08, 24 авг 16 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичната община и Националната спортна академия "Васил Левски" организират III-то издание на Научно-практическа конференция: "Добри практики в областта на здравословния начин на живот, физическото възпитание и спорта в образователните институции". Toва съобщиха от столична община.

Събитието ще се проведе на 4 октомври. То е част от Програмата "София – Европейска столица на спорта 2018 година". Форумът отново ще постави акцент върху добрите практики, иновативните методи и педагогически идеи на учители от детска градина и училище, експерти, общественици, специалисти, ангажирани с физическото възпитание и спорта.

Нови теми в конференцията са програмите за превенция на насилието и агресията. Конференция "Добри практики в областта на здравословния начин на живот, физическото възпитание и спорта в образователните институции" се провежда в партньорство с: Министерството на младежта и спорта, Регионален инспектора – София-град, Фондация „София – Европейска столица на спорта”, Национално издателство за образование и наука „Аз Буки” и Българската национална телевизия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама