Оставиха в ареста Кристиян, убил жестоко майка си и дядо си

14:56, 29 авг 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Софийски градски съд прати в ареста 27-годишния Кристиян Гочев до началото на делото му за умишлено убийство на 8 септември. Той е обвинен, че по изключително жесток и брутален начин е убил майка си и дядо си. Според експертите Гочев е вменяем и е съзнавал какво върши, стана ясно в съда.

Гочев 30 дни беше лечебно заведение към затвора в Ловеч, където едни от най-добрите специалисти в страната трябваше да кажат дали има психически проблеми и може да бъде съден. Въпреки експертизата от задържането му, която казва, че Гочев е с тежко психологическо разстройство, специалистите от Ловеч смятат, че той е в добро състояние, може адекватно да разказва и да отговаря на въпроси.

По време на днешното заседание обвиняемия се подхилкваше, докато се четяха експертизата му и подробности около убийството на близките му. Служебният защитник на Гочев смята, че клиентът й не е в състояние срещу него да бъде водено дело.

Взетото решение на съда днес може да бъде обжалвано. Адвокатът намекна също, че при хода на делото най-вероятно ще са необходими и допълнителни експертизи за менталното състояние на Кристиян.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама