Станишев бил изненадан от кандидатурата на Орешарски за президент

13:04, 27 сеп 16 / Политика 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера бях изненадан от новината, че Пламен Орешарски е издигнат за кандидат президент от Инициативен комитет. Още повече ме учудиха коментарите, че бил моя кандидатура. Това написа във Фейсбук лидерът на ПЕС и бивш министър-председател Сергей Станишев ден след като стана ясно, че за „Дондуков“ 2 се кандидатира и експремиерът Пламен Орешарски.

София Topnovinbi.bg публикува пълния текст без редакторска намеса:

Вчера бях изненадан от новината, че Пламен Орешарски е издигнат за кандидат президент от Инициативен комитет. Още повече ме учудиха коментарите, че бил моя кандидатура.

Искам много ясно да заявя, че категорично подкрепям ген. Радев. Той е шансът за промяна и ново начало за България на предстоящите избори. Шанс за външна политика със самочувствие и характер, за истинска грижа за националната сигурност на страната, за социална ангажираност - като признак на една модерна държава.

Многократно съм заявявал, че състезанието на тези избори е между БСП и ГЕРБ. Многото кандидати, които са били свързани с БСП, няма да заблудят гражданите, които добре разбират коя е истинската възможност да се промени статуквото. Очаквам скоро да стане ясно коя политическа сила ще подкрепи кандидатурата на г-н Орешарски.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама