Каракачанов се заканва на Македония: Пътят ви към ЕС минава през София

12:54, 30 сеп 16 / Политика 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Македония има само един вариант да влезе в ЕС и това е минавайки през София, други варианти няма. Това отговори кандидатът за президент на патриоти и националисти Красимир Каракачанов на въпроса на София Topnovini.bg дали, ако стане президент, ще наложи вето на навлизането на Македония в ЕС. Той допълни, че ще наложи със сигурност вето на Турция в ЕС, "тя няма място там".

Лидерът на ВМРО внесе документите ти за президентската надпревара в ЦИК,  а пред медиите заяви, че "настроенията в обществото показват, че шансовете за балотаж са огромни".

"Предсрочни избори, точно в този момент, не са необходими на страната. На нея е необходимо повече полтиически разум, защото България е изправена пред огромна опасност - нелегалната имиграция. Да си играем на предрочни избори само защото някой иска да си прави кандидат-президентски пиар е неразумно", коментира той изявленията за възможен предсрочен вот на пролет.

Каракачанов каза още, че не знае срещу кого ще се състезава от управляващите, ГЕРБ, като "вероятно и те не знаят", докато не стане 2 август. По думите му, който и да е кандидатът на ГЕРБ, това не притеснява патриотичната коалиция, които си имат ясна програма и цел, 

Като гледам отношението на голяма част на българската войска, и най-вече запасното войнство към нашата кандидатпрезидентска двойка мисля, че кандидатът в ляво не ни е конкуренция, коментира Каракачанов "левите" опоненти.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама