Изложението „Световно образование“ събира в София над 110 учебни заведения

08:36, 01 окт 16 25 260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-голямото изложение за образование в чужбина „Световно образование“ събира за първи път на едно място университети, средни училища и езикови ваканции. То ще се проведе на 1 и 2 октомври от 10:00 до 17:00 часа в хотел „Балкан“ (бившия „Шератон“).

Новият формат на изложението е съобразен с актуалните промени в образователната ситуация в Европа след Брекзит и тенденциите в западните образователни системи.

В изложението ще участват над 110 образователни институции от Великобритания, Дания, Холандия, Швеция, Германия, Австрия, САЩ, Швейцария, Полша, Лихтенщайн.

На място ще бъдат представени тестове за професионална ориентация, които могат да бъдат прилагани за деца и от 8 и 9 клас, и за по-големите от 10, 11 и 12 клас. Посетителите ще могат да се явят и на тестове по език за определяне на езиковото ниво, както и да си запазят директни срещи с представители на университети за последните новости за кандидатстване.

Пълна информация за програмата на изложението е поместена в интернет страницата на проекта http://www.world-education.eu/, където се извършва и предварителната регистрация за прием на място и участие в семинарите и безплатните консултации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама