Трайков: Ще станем нормална държава

19:45, 01 окт 16 / Политика 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ще станем нормална държава, както беше вашето мото още при създаването ви, когато реформите във вашите сектори като образованието, антикорупцията, съдебната реформа, доходите на хората станат факт. Това заяви кандидатът за президент Трайчо Трайков на Третото национално събрание на партията, което се проведе във Варна.

"Тогава ще ни съдят по това, зад което стоим, а не по това какво говорим. Ние сме достоен член на семейството на европейските свободни народи и в това семейство е ключова задача да ги убедим, че най-добрият път към общия успех е защитата на националните интереси", заяви Трайков.

Трайков заяви още, че нещото, което го прави силен, е, че доверието в него не е под условие, няма ограничения, нямам скрити началници.

"Именно затова ГЕРБ изпитва големи затруднения с номинацията си. Просто никой от кандидатите не приема охотно да излъчи на обществен показ - на поста държавен глава - подчинената си позиция. Подчинена на партията му и на лидера на партията ГЕРБ. Аз не съм в тази позиция и ще бъда отговорен само към българския народ", допълни Трайков.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама