СДВР затяга контрола заради мача между ЦСКА-София и Левски

10:39, 14 окт 16 / Спорт 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичната полиция обяви сериозни мерки за сигурност преди утрешната среща от Първа професионална лига между отборите на ЦСКА-София и Левски. Двубоят е от 16:30 ч. на Националния стадион "Васил Левски". 

Няма да бъдат допускани зрители във видимо нетрезво състояние и посетители които носят забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или получена от касите на стадиона.

Преди, по време и след провеждане на мача полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. Шествията на привържениците на двата отбора преди мача ще бъдат съпровождани от полицаи по маршрута на придвижване.

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. Ангажимент на служители на СДВР е охраната само на феновете на Левски, който в случая е гостуващ отбор. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама