Ненчев успокои, че няма разделение между министрите на ГЕРБ и РБ

12:05, 23 окт 16 / Политика 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на отбраната Николай Ненчев увери, че в правителството няма проблеми и не се усеща разделение между министрите от ГЕРБ и Реформаторския блок.

„Има изключително спокойствие, партньорство и чисти отношения между министрите, изтъкна Ненчев в ефира на БТВ. Коментарът му е по повод изказване на премиера Бойко Борисов в Министерски съвет относно съвместната работа на ГЕРБ и РБ в управлението.

„Първо ние говорихме за политика и коалиционни отношения. Впоследствие говорихме по въпроси, свързани със сигурността, включително и охраната по границата. Това, което казах е, че съм готов във всеки един момент да поема своята отговорност по отношение на работата, която имам”, уточни военният министър.

По думите му проблемите в коалицията са разрешими. „Ние сме зрели хора и сами можем да се оправяме. Въпросът е да подходим малко по-гъвкаво към проблемите, които стоят пред държавата, не толкова пред коалицията”, подчерта Ненчев.

Не бих казал, че оградата по границата излиза "златна", подчерта министърът. Според него тя сама по себе си няма да реши въпроса с мигрантите изцяло. Трябва личен състав, техника, уточни военният министър.

Теренът е изключително труден, бавно се строи, но сме на финала, подчерта той. Преди дни гласувахме допълнителни средства, които се надявам, че ще бъдат достатъчни, допълни той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама