Цвети Стоянова вече се усмихва истински, според "златното" момиче Ренета Камберова

11:52, 02 ное 16 / Спорт 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гимнастичката Цвети Стоянова казва, че е добре и вече се усмихва истински. Това сподели едно от златните момичета Ренета Камберова пред „Дарик“.

„Виждаме се с Цвети, говорим си много, но имаме доста по-интересни теми от гимнастиката, като цяло. Имаме да наваксаме много“, допълни тя.

Преди няколко месеца Камберова разказа как приканила Цвети Стоянова да й се усмихне: „Казах й: „Хайде, Цвети, усмихни ми се“. А тя ми отвърна, че един ден ще се усмихне истински“.

„Дочаках си усмивката от Цвети. Усмихва ми се истински. Каза, че е добре, което е най-важното за мен. Смеем се, шегуваме се, все едно всичко си е постарому“, отбеляза Камберова.

Припомняме, че на 14 юни т.г. „златното“ ни момиче Цвети Стоянова падна от 6-ия етаж на кооперацията, в която живее. Причината за инцидента все още не е ясна, като според прокуратурата става въпрос за опит за самоубийство.

По време на лечението й бяха извършени няколко операции. В началото на месец септември гимнастичката беше изписана от УМБАЛСМ „Пирогов“, като всикчи функции й са възстановени.

На 17 ноември в столичната зала „Арена Армеец“ ансамбълът по художествена гимнастика ще излезе за последно за своя бенефис. Там ще присъства и Цвети Стоянова, която за първи път след инцидента ще излезе рамо до рамо със своите съотборнички.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама