Премиум билетите за финала на "София Оупън" се изчерпаха

11:38, 10 ное 16 / Спорт 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Премиум билетите за финалa на тенис турнира Garanti Koza Sofia Open 2017 са разпродадени, съобщиха организаторите. Състезанието, което ще се проведе от 5 до 12 февруари догодина в столичната зала „Арена Аремеец“  е най-голямото спортно събитие в София.

В турнира ще играят най-добрият български тенисисит Григор Димитров и световният № 9 австриецът Доминик Тийм. Участие потвърдиха и финалистите от първия сезон на „София Оупън“ – шампионът испанеца Роберто Баутиста Агут, който е № 14 в света и поставеният под №29 сърбинът Виктор Троицки.

„Радвам се на ентусиазма на тенис феновете в София към турнира. Много сме щастливи, че Доминик Тийм се класира за финалите на АТП в Лондон, a Григор Димитров завършва годината сред 20-те най-добри играчи в света“, каза директорът на състезанието Пол Макнами.

Желаещите да гледат финала на 12 февруари от най-хубавите места все още могат да си купят седмичен билет. От него остават ограничени бройки, като той предоставя допълнителна отстъпка от 160 лева, обясниха организаторите.

Цените на билетите са от 10 до 90 лева.  Децата и пенсионерите ползват 50% отстъпка в първите пет дни на турнира и 25% за останалите три, както и за седмичните билети.

Пакетни (седмични) билети за „София Оупън“ 2017 се продават: във всички книжарници Orange; в централния офис на Ивентим – София на ул. „6-ти септември” 58; в Киоск в The Mall, София; в зала „Арена Армеец София“; в Билетния център на НДК, София; в Двореца на културата и спорта, Варна; на касата пред общината в Пловдив; в Булстрад Арена, Русе, и онлайн на www.eventim.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама