"Перото" представя ръчно изработени книжки в духа на Коледа

10:01, 10 дек 16 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уникални ръчно изработени книжки ще бъдат официално представени в литературния клуб „Перото“ в НДК от 18:00 часа днес. Тогава стартира и набирането на книгите за благотворителната кампания в полза на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.

На сцената на „Перото“ ще се качи певицата Миленита, в компанията на Иван Стилянов - китара, Волен Милчев – бас и Бонгодар Стоиков – кахон. 

В края на месец ноември литературният клуб обяви коледна инициатива под надслов „Нарисувай/ напиши ми Коледа“. Всички посетители можеха да се включат, като създадат своето коледно пожелание, напишат своята коледна история и нарисуват своята коледна картичка или украса за предстоящите празници. 

Подбрани текстове и рисунки бяха включени в уникални собственоръчно направени малки книжки, а друга част от творбите се превърнаха в коледна украса на литературния клуб и станаха част от празничната атмосфера на „Перото“.

Всеки желаещ да подкрепи каузата може да го направи до 21 декември, като закупи някоя от книгите, които се продават в „Перото“. Вместо нея ще получи като подарък една от уникалните авторски книжки, а закупената книга ще бъде предоставена на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама