„Златното момиче“ Катрин Велкова създава „Коледна магия“ за 300 гимнастички

09:32, 11 дек 16 / Спорт 25 497 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За втора поредна година детският турнир „Коледна магия“ ще посрещне гимнастички от всички възрастови групи в залата на стадион „Локомотив“ в квартал „Надежда“ от 11:00 до 19:30 часа.

Организатор на празненството е „златното момиче“ Катрин Велкова, която е основател на столичния клуб по художествена гимнастика „Локомотив“.

В спортния празник ще участват над 300 състезателки от 15 клуба от страната и два от чужбина. Децата, които ще покажат своите умения, са на възраст от 4 до 18 години.

„За всички ще има много подаръци и изненади. Постарали сме се да направим коледната магия пълна, като сме поканили и Дядо Коледа“, разказа Катрин Велкова. Награждаването, включващо изненади за деца и родители в присъствието на официалните гости, стартира в 17:00 часа.

Катрин Велкова прекрати активната си състезателна дейност като гимнастичка след Олимпийските игри в Лондон. Сега като млад треньор тя е приела предизвикателството да развива любимия си спорт в клуб „Локомотив“, където никога не е развивана художествената гимнастика.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама