Стартира ремонтът на съблекалните на "Васил Левски" за 80 хил. лв.

13:16, 22 дек 16 / Спорт 25 472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Започна дългоочакваният ремонт на съблекалните в Националния стадион "Васил Левски". Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, изпълнителният директор на „Национална спортна база“ ЕАД Пламен Манолов и заместник-изпълнителният директор на Българския футболен съюз Антон Попов инспектираха ремонтните дейности.

Помещенията ще претърпят пълна реконструкция, като ще бъдат подменени всички настилки по пода, стените и тавана, ще се направят нови бани и санитарни възли и ще бъдат поставени чисто нови мебели, индивидуални шкафчета и осветление. Стойността на ремонта е около 80 000 лв.

„Това е представителният стадион на България и е много важно да посрещаме гостуващите отбори при възможно най-добри условия. Добрите финансови показатели на „Национална спортна база“ през тази година и ръст на приходите от близо 1,5 млн. лв. ни позволиха да заделим средства както за ремонта на съблекалните на Националния стадион, така и за реконструкцията на високопланинската база Белмекен“, заяви министър Кралев.

Както е известно през 2015 г. бяха подменени тревното покритие и поливната система на стадиона и бе закупено ново информационно табло.

През 2017 г. на стадион „Васил Левски“ предстоят домакинства на  националния ни отбор по футбол от световни квалификации срещу Холандия, Франция и Швеция. Първи новите съблекални ще използват играчите на „Лудогорец“ и „Копенхаген“, които на 16 февруари излизат в първи мач от 1/6 финалите на Лига Европа.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама