БСП: „Тракия“, гордостта на два мандата, се оказа непроходим капан

14:19, 31 дек 16 / Политика 25 470 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Магистрала "Тракия", гордостта на два мандата, се оказа непроходим капан в навечерието на големия празник, когато хората пътуват най-много. Неподготвеност и лоша организация оставиха стотици граждани да нощуват насред пътя. Това се казва в позиция на БСП по случилото се през нощта на магистрала "Тракия", където часове наред бяха блокирани множество автомобили.се посочва още в позицията на партията.

"Свикнахме вече с безпомощността на това правителство, но не можем да се примирим с неговия цинизъм. Виновни ще се окажат пак или шофьорът на някой ТИР, или административен ръководител, който не бил затворил пътя. Но чия е вината, че един и същи проблемен участък създава еднотипни проблеми всяка година и нищо не се предприема? Кой е отговорен, че цяла нощ бедстващите не са видели представител на институция, нито са получили някаква информация", пишат още от централата на "Позитано"20.

Социалистите, чиито кандидат спечели изборите за следващ президент на България, сочат като отговорен президента Плевнелиев, който е оставил това правителство в оставка на власт.

"Поставен е на риск животът на стотици хора. Блокирани са основни транспортни коридори преди празниците заради некадърността на Борисов и компания." От левицата заявяват, че този инцидент е още един аргумент за това, че правителството на Бойко Борисов е трябвало да си тръгне много по- рано, за да има отговорни за подобни случаи, както и адекватна реакция, когато гражданите се нуждаят от помощ и сигурност.

"Никой не управлява никакви процеси. Правителството в оставка върви след събитията. Може би АПИ се е захласнала с обявената на 29.12.2017 голяма поръчка за над 200 млн.лв. за новата тол система и са забравени основни задължения", се изтъква в позицията на БСП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама