Учители се събличат за гол календар

10:34, 13 яну 17 25 447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Учители готвят гол календар в подкрепа на директора на столичното 51-во училище Асен Александров след скандала с разпространените голи снимки.

Педагозите вече са уредили фотограф и финансиране, имало и желаещи за всеки месец от годината. "Това е не само подкрепа за Асен Александров, а и за състоянието на българското образование", обяви в сутрешния блок на bTV учителят по математика и физика Калин Ангелов.

Той коментира, че личното пространство на професионалиста трябва да бъде неприкосновено. „Ако личните му действия не водят до престъпни нарушения и пречка на неговата работа, то трябва да бъде напълно неприкосновено”, смята Ангелов. Според него Асен Александров ще се справи с кризисната ситуация, защото е прекрасен специалист и достоен човек.

Директорът на 52-ро Данко Калапиш добави, че Александров е един от новаторите в българското образование и оттам произтича проблемът. Много хора му завидяха за идеите, каза Клапиш.

В разговора се включи и икономистът Владимир Каролев, който е и съветник на икономическия министър и качи свои голи снимки във „Фейсбук” в знак на подкрепа за Александров. Според Каролев проблемът е, че Александров е и съветник на министър. Политическият елемент беше раздухан извън всякакви пропорции, посочи той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама