СДВР обяви конкурс за 100 нови служители

11:48, 19 яну 17 25 988 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичната дирекция на вътрешните работи обяви конкурс за назначаване на държавна служба за вакантни младши изпълнителски длъжности. Свободни се 100 щата, става ясно от заповедта, подписана от вътрешния министър в оставка Румяна Бъчварова, предаде БГНЕС.

Кандидатите  трябва да подадат документи в следващите две седмици. Изискванията са да имат завършено средно образование, да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и психологическа пригодност, а за водачите на патрулен автомобил – да имат свидетелство за управление на МПС, категория В или по-висока, както и да имат само българско гражданство, да не са осъждани и да не са следствени.

Вакантните длъжности са – старши полицай – 57 места, старши полицай-водач на патрулен автомобил – 5 места, старши полицай – водач на служебен мотоциклет – 10 места, младши автоконтрольор – 28 места. Междувременно – подобни конкурси са обявени в Областните дирекции на МВР в Хасково, Шумен, Варна, София-област, Благоевград и Враца. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама