Гроздан Караджов поиска импийчмънт на току що встъпилия в длъжност Румен Радев

13:34, 19 яну 17 / Политика 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Заради заплахата към народните представители трябва да се иска импийчмънт на Румен Радев". Това каза народният представител от Реформаторския блок Гроздан Караджов във връзка с първата реч на новоизбрания държавен глава Румен Радев, съобщава Агенция "Фокус".

„Накрая когато заплаши Народното събрание и народните представители – вие имате още една седмица - това показа един неуравновесен характер, който по никакъв начин не може да бъде обединител на нацията“, коментира Гроздан Караджов. Според него това е първото падане на маските на „новоизлюпения президент“.

Реформаторът определи речта на Румен Радев като безсъдържателна и без акценти, които могат да бъдат отграничени. „Същата реч, ако замените в нея думите ЕС и НАТО със Съветски съюз и Варшавски договор щяха да звучат и преди 20 години“, коментира той и обърна внимание, че не е трябвало да я срича.

"Трябваше да се прочете тази реч поне веднъж, защото това е неуважение към народните представители да се срича по този смешен начин“, заяви Гроздан Караджов.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама