Татяна Дончева: Радев е прекарал две трети от живота си в казарма. Това ще му личи

22:52, 22 яну 17 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Това, че Радев е прекарал две трети от живота си в казарма, ще му личи. Както по отношение на общуването, така и в начина на мислене, и по отношение на онова, което изисква от хората, с които работи. Това е неизбежно. Дали е хубаво, или лошо е без значение, то ще бъде такова. Това каза председателят на "Движение 21" Татяна Донечва в интервю по Би Ти Ви след настояването на водещия да оцени новия президент на България Румен Радев.

Дончева отказа няколко пъти, като обясни, че не може постфактум да се търсят кусури на човек, издигнат за определен пост, предвид че предварително не е подбран с подходящите критерии, нито пък може да се направи нещо в случая, за да се ошлайфа.

На уточняващия въпрос дали е грешка изборът на БСП за своя кандидат за президент, Дончева отново не даде оценка, но повтори: "Радев има пропуски (в политическия опит), които според мен не могат да бъдат наваксани. Когато си прекарал две трети от живота си в казармата, това дава отпечатък. Казармата е друго място, хората общуват по друг начин. Църквата също е такова място. За да се ориентирате в църквата какво ви говорят, трябва да влезете в техния език, те говорят много иносказателно. Не може да промените хората".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама