Жозеф Дол: Няма спиране на евросредства за България, не вярвайте на лъжите на външни сили

21:36, 24 яну 17 / Политика 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

В специално видео обръщение лидерът на Европейската народна партия Жозеф Дол уверява, че няма спиране на евросредства за България и че това са лъжи, на които не трябва да се вярва. 

"Мисля, че сега България, както всички останали страни в Европа, е атакувана от външни сили като Русия, Саудитска Арабия", казва Жозеф Дол. 

"Имаме пълно доверие в ГЕРБ. Трябва да носим отговорностите си на местно равнище, за да подпомагаме нашите съграждани", заявява Дол в обръщението си, публикувано на страницата на премиера в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов във Фейсбук. 

По-рано днес, на среща в Брюксел, Дол и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов обсъдиха политическата обстановка в България и предстоящите избори в няколко европейски страни, сред които България, Германия и Франция. Двамата се обединиха, че е важно да се върне политическият елемент в кампаниите. Сега вместо това се разпространяват фалшиви новини. 

Жозеф Дол, председател на ЕНП: 

"Бих искал да кажа на българския народ, че Европа не спира нищо за България. Продължава работата по програмите, които са започнати, по тях се работи добре и те ще продължат. Не вярвайте на всички лъжи, които се разпространяват по социалните мрежи. Второ, искам от ГЕРБ да се подготви за изборите. Имаме пълно доверие в ГЕРБ. И още един път - не слушате социалните медии, които са тотално манипулирани отвън."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама