Пламен Станчев е новият шеф на Летище София, а Христо Щерионов поема Гражданска въздухоплавателна администрация

17:05, 17 фев 17 25 2031 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев е назначил днес Христо Щерионов (на дясната снимка) за главен директор на Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД „ГВА“), съобщиха от транспортното министерство.

До момента Христо Щерионов беше изпълнителен директор на държавното дружество „Летище София“ ЕАД. По време на неговото управление софийското летище достигна сериозен ръст на обслужените пътници, като служебният министър Христо Алексиев очаква от него подобни добри резултати и на новата му позиция.

Досегашният директор на ГД „ГВА“ Иван Иванов ще заеме поста директор на дирекция „Авиационна безопасност" във въздухоплавателната администрация.

На днешното заседание на Съвета на директорите на „Летище София” ЕАД за изпълнителен директор е бил избран Пламен Станчев (на лявата снимка). Неговият професионален опит е свързан с авиационния сектор, като в периода от 2006 г. до 2010 г. той е също бил изпълнителен директор на софийското летище.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонименбаба мара 16:53, 12 апр 22

какъв ужас пламен станчев

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама