Радан Кънев ще се изправи срещу Борисов и Нинова в София

14:50, 20 фев 17 / Политика 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лидерът на ДСБ Радан Кънев ще е водач на листата на "Нова република" в 25-ти МИР в София, където се очаква да бъде лидерският сблъсък на изборите за парламент в края на март, съобщи Офнюз. 

В 25-ти МИР Кънев ще премери сили с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова. В битката ще участват и лидерът на "Глас Народен"  - Светльо Витков, който влезе в коалиция с Реформаторския блок, както и Волен Сидеров, който ще представлява Обединените патриоти.  

Кандидатът за президент Трайчо Трайков ще води листата на новата формация в 23-ти МИР в София, където ще се бори с Томислав Дончев от ГЕРБ, Валери Симеонов от Патриотите и с Жельо Бойчев от БСП.

Бившият депутат Мартин Димитров, който се присъедини към формацията на Кънев от Реформаторския блок, най-вероятно ще е водач на листа в 24-ти МИР, където ще се състезава със Стефан Данаилов от БСП и с Владислав Горанов от ГЕРБ.

Листите на "Нова Република" все още се редят и не са окончателни, очаква се всеки момент да бъдат обявени имената в тях. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама