Водач на листата на ДПС в София ще бъде Слави Бинев

17:28, 20 фев 17 / Политика 25 804 Шрифт:
Автор:

Поредната политическа метаморфоза на „патриота“ Слави Бинев е на път да стане факт, след като днес стана ясно, че бившият евродепутат и бивш народен представител от Патриотичния фронт, ще оглави изборната листа на ДПС в 23-и МИР в София.

Очаква се софийската организация на ДПС да бойкотира предизборната му кампания, тъй като само допреди няколко месецаСлави Бинев наричаше ДПС „ненаситният търбух на Тройната коалиция“.

Председателят на столичната организация на ДПС Нихат Кабил се е отказал от включване в депутатските листи за следващия парламент.

В движението са шокирани от подредбата на депутатските листи за парламентарните избори на 26 март, защото от първите места изпадат утвърдени имена като зам.-председателя на ДПС Алиосман Имамов и бившия съпредседател Рушен Риза.

Днес също стана известно, че лидерът на ДСБ Радан Кънев пък ще е водач на листата на партия "Нова република" в 25-ти МИР в София, където се очаква да бъде сериозният политически сблъсък на изборите за 44-то Народно събрание.

В 25-ти МИР Радан Кънев ще бъде в конкуренцията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова. В битката ще участват и лидерът на "Глас Народен" - Светльо Витков, който влезе в коалиция с Реформаторския блок, както и Волен Сидеров, който ще представлява Обединените патриоти. 

Кандидатът за президент Трайчо Трайков ще води листата на новата формация в 23-ти МИР в София, където ще се бори с Томислав Дончев от ГЕРБ, Валери Симеонов от Патриотите и с Жельо Бойчев от БСП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама