Руи Педро: Никога не съм виждал публика като на ЦСКА

16:29, 22 фев 17 / Спорт 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Знам какво значи името на ЦСКА в България. Ние играчите носим отговорност пред името на клуба, като сме длъжни да продължим славната традиция.

Публиката на ЦСКА е невероятна. Никога досега не съм играл пред такава публика, като от нас се иска да играем, да печелим и да я радваме", сподели халфът на ЦСКА Руи Педро пред официалния сайт на "армейците"

"Смятам, че тази подготовка, която направихме в Испания бе изключително важна и полезна за мен. Когато пристигнах в ЦСКА през лятото нямах никаква подготовка и не бях в състояние да покажа максимума от себе си, но сега вече се чувствам чудесно физически и нещата са различни.

Вече се разбираме прекрасно със съотборниците на терена, а това е изключително важно за нашите резултати", заяви португалският футболист. Това предаде БГНЕС.

"След като бихме Черно море сме по-спокойни. Всеки мач обаче е много важен, а този, който предстои, е не по-малко ключов. Вече гледаме към Берое, защото и в Стара Загора сме длъжни да бием", заяви авторът на двете попадение при победата на „червените” с 2:0 над „моряците”, каза още Руи.

"Румънското първенство е по-близко като стил до българското, а в португалското е доста по-различно. Това, че съм играл в Румъния много ми помага в момента", сподели Педро за разликите между родното първенство и португалското и румънското, от които е бил част през кариерата си.

За финалния дял от шампионата и целите и амбициите пред футболистите на червените, Педро заяви: „С победата си срещу Черно море доближихме Левски, като първата ни цел е да ги задминем в класирането, а за другото ще видим в хода на мачовете", коментира за финал Педро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама