Тони Дечев остава начело на Лукойл Академик

16:05, 23 фев 17 / Спорт 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От ръководството на Лукойл Академик изразиха позицията си във връзка със загубения финал за Купата срещу Берое.

БГНЕС припомня, че във финала на надпреварата старозагорци надиграха категорично считания за фаворит тим на Лукойл Академик със 78:62 в спортната зала „Колодрума” в Пловдив.

Ето и позицията на клуба:

"По повод приключилия турнир за Купата на България, ръководството на Лукойл Академик поздравява отбора на БК Берое Стара Загора със спечеления трофей - първи в историята на клуба и извоюван с отлична игра в една мъжка битка.

Макар че класирането на финал в такава престижна надпревара би могло да се отчете като достойно постижение за всеки баскетболен клуб, за Лукойл Академик то не отговаря на целите, поставени пред тима", пишат от Лукойл Академик.

:След обстоен анализ на представянето на отбора, спортно-техническото ръководство на клуба обсъди и прие мерки по подобряване на тренировъчния процес и контрола върху подготовката, както и персонални мерки към част от играчите", се казва още в изявлението.

"Ръководството на клуба изразява пълната си подкрепа към старши треньора Тони Дечев, който остава на поста си до изтичането на договора му с клуба".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама