Ученици и студенти гледат 50 филма за 20 лева

14:21, 26 фев 17 / Култура 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В рамките на 21 „София филм фест“ всички ученици и студенти срещу 20 лева ще мога да закупят специален пакет със селектирани 41 от най-добрите фестивални заглавия. Към тях се прибавят и по още един филм месечно до края на годината, прожектиран в Дома на киното. Това съобщават организаторите на събитието.

Сред по-известните заглавия, които са подбрали за най-младите зрители, се открояват: „белгийският крал“, „Тони Ердман“ , „Франц“, „Императорът“ и други.

Освен да се  насладят на наистина добро кино, учащите ще имат страхотната възможност да вземат автографи от големите звезди, които ще гостуват на фестивала - Джон Савидж, Рупърт Еверет, Горан Паскалевич и Тони Палмър.

Освен това, за да се поощрят творческите заложби у младежите, сред подбраните заглавия са и всички от Международния конкурс с първи и втори филми на млади режисьори. Не на последно място е важно да се отбележи, че сред подбраните ленти за ученици и студенти е и „Сняг“ на режисьора Емре Ердоджу, чиято световна премиера ще бъде в София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама